Direktlänk till inlägg 14 januari 2008

Jag lever i en riktigt dålig film, riktigt dålig!

Av Ballerina - 14 januari 2008 12:24

21/12 börjar sonens vinterlov, då var han frisk.

22/12 Sonen har helt plötsligt 40 graders feber

23/12 Alla är friska

24/12 Alla är friska men sonen äter väldigt dåligt?!

25/12 Sonen har 39 graders feber

26-28/12 Sonen har fortsatt feber

29/12 Sonen har fortfrande feber och nu också väldigt ont i örat. Det blir en tur till akuten och penicilin.

30/12 Börjar sonen friskna till, dottern börjar äta dåligt..

31/12 Klockan 02:00 börjar dottern kaskad spy!

1/1 Tidig morgon spyr jag sen mår jag betydligt bättre. Maken börjar känna sig risig, sonen äter absolut ingenting, fram på eftermiddagen kaskad spyr han också! Dottern fortsätter spy, får inte behålla någonting!

2/1 Maken spyr, sonen också och dottern likaså...

3/1 Sonen och maken mår aningen bättre, dottern får fortfarande inte behålla någonting, inte ens socker-saltlösningen som hon skedmatas med..

4/1 Dottern spyr fortfarande och börjar nu bli bra slö och matt.. Ringer till barnakuten och de vill att jag kommer upp med henne, är där uppe hela eftermiddagen och kvällen, hon skedmatas och börjar så sakteliga piggna till, kaskadspyr inte längre.

5/1 Dottern får fortfarande inte behålla någon mat, all vaken tid går i stort sätt åt till att skedmata henne.

6/1 Dottern kan få i sig lite mat, men börjar vakna på nätterna och knorrar, börjar hosta misstänksamt...

7/1 Jag och maken är på begravning, barnen är hos sin farmor. Lillfia sover ingenting på hela dagen, är väldigt kinkig, vägrar äta, får man in en sked så kväljer hon sig.. Natten är kaos, dottern somnar och vaknar efter 10 min och gallskriker, så ser hela natten ut.

8/1 Åker med dotter till vårdcentralen för något är fel på henne..

Men läkaren säger att det inte är något fel alls på den lilla, han tittar henne lite snabbt i öronen och lyssnar på henne. Natten är kaos, dottern sover inte alls utan bara skriker, äter absolut ingenting på hela dagen.

9/1 Åker till en annan lä'kare, för något är fel på henne! Efter en sanbbtitt på henne visar det sig atthon har både halsfluss och öroninflammation!!

10/11 Dottern sover inte och är helt slapp..

11/1 Dottern börjar piggna till. Sonen börjar bli väldigt snuvig..

12/1 Dottern äter bra, sonen snorar och hostar!

13/1 Sonen förkyld som bara den..

14/1 Sonen vaknar vid 5 och vill ha vatten, är skållhet och har ont i kroppen...



Mitt liv är som en film, en riktigt, riktigt dålig film.. Jag vill byta regissör!!!!!

 
 
Jonna

Jonna

15 januari 2008 13:28

Herregud vilken skitmånad ni haft. Nu kan det väl bara bli bättre!! Krya på er allihopa. Ni borde anmäla den läkaren som inte hittade något på lilltösen.
Kram

http://jonnas-blog.blogspot.com

 
Ingen bild

Ballerina

17 januari 2008 11:44

Jo jag ringde tillbaks till läkaren vi vart hos dagen innan och var fly förbannad! Han ringde upp dagen efter och bad så mycket om ursäkt, hur mycket han nu egentligen bryr sig?! Han skulle skriva en anmälan om detta, den kommer sen hans chef att få se. Läkaren i fråga bryr väl sig knappast om denna händelse då han nu slutar!! Jag var så förbannad så jag såg rött, vad mer kan man göra.

Tack för omtanken!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ballerina - 15 april 2008 13:18

1 Årsdagen firas!

Av Ballerina - 21 februari 2008 10:53

Så var det öroninflammation på lillan IGEN! Nu är det fjärde gången sen julafton... Går iaf till en specialist nu.. Vi får se vart det leder.. Men min lilla söta gulliga loppa, sjuk IGEN!   Annars går all min tankeverksamhet till att söka jobb nu, jo...

Av Ballerina - 18 februari 2008 12:13

Att man aldrig lär sig! I torsdags var jag med barnen och hälsade på min mormor, vi pratade då om hur sjuka barnen vart och min make över jul och nyår och fram till nu. Att det var så skönt att det nu var två veckor sedan någon var sjuk och vilken tu...

Av Ballerina - 5 februari 2008 09:39

Jag har länge haft dåligt samvete för en vän, men efter helgen känns det bättre, mycket bättre. Jag har nog två typer av vänner, riktiga vänner och vänner. Jag trodde att vännen i fråga tillhörde mina riktiga vänner men efter helgen så känner jag me...

SPA

Av Ballerina - 4 februari 2008 10:44

Jag och maken ska på SPA, i Tylösand. En hel natt utan vakna barn och utan att gå upp klockan 5 med en klarvaken dotter. Bara skumpa, maken, massage, bad, god mat och massor av kärlek! På tal om dotter så upptäckte jag igår att det kommit en tredje t...

Ovido - Quiz & Flashcards